Technologies

Blockchain
Technologie Consultant

Image
Technologies

Blockchain Technologie Consultant

Dit kan worden Innovatieve technologische ontwikkelingen worden vaak gepresenteerd met de verbetering om nieuwe en betere methodologieën te vinden voor het bijwerken van frameworks en programmering items des te meer succesvol door aangepaste blockchain software ontwikkeling bedrijven. Een voorbeeld van zo'n innovatie is Blockchain, dat een groot potentieel heeft om te improviseren op de manier waarop allerlei soorten bedrijven werken. Dit kan in verschillende bedrijfstakken worden geïmplementeerd in tal van use-cases, bijvoorbeeld web-samenwerkingskaders, open administraties, Internet of Things en financiële kaders.

Blockchain-technologieën zijn niet alleen maar één strategie, maar bevatten Cryptografie, Wetenschap, Algoritme en Financieel model, het consolideren van gedeelde netwerken en het gebruik van verspreide overeenkomst-algoritme om te zorgen voor de gebruikelijke gesynchroniseerde synchronisatieproblematiek, het is een gecoördineerde multi- veldinfrastructuurontwikkeling. Onder de overvloed aan voordelen die Blockchain biedt, is veiligheid een van de eminente kenmerken van Blockchain. In Blockchain wordt elke transactie tussen twee anonieme entiteiten beveiligd door coderingstechniek of cryptografie.

iFour Technolab Private Limited, een toonaangevend bedrijf voor ontwikkeling van blockchain-software in Nederland, biedt geavanceerde services voor deze opkomende technologie. Net als blockchain groeit onze organisatie snel, wat ons tot early adopters van deze technologie maakt. Als een klantgerichte organisatie geloven we dat we op de hoogte blijven. Daarom biedt onze organisatie diensten op bepaalde platforms:

Pariteit

Pariteit is een Ethereum-browser waarmee de gebruiker kan communiceren met de Ethereum-blockchain. Het is meer een interface. We creëren Pariteit met behulp van de verfijnde en front-line Rust programmeertaal. Gelijkheid is toegestaan onder de GPLv3 en kan worden gebruikt voor al uw Ethereum-behoeften. Pariteit begeleidt een brede, niet-gefabriceerde Ethereum Wallet en DApp-conditie.

 • Accounts en adresboek
 • Maken, importeren en exporteren van sleutels
 • Web3 DApp-browser
 • Ondersteuning voor hardware en elektronische cold-wallets
 • Geef registerondersteuning op
 • Contractontwikkeling, implementatie en interactieomgeving

Solidity

Solidity is een statisch getypeerde, contractgeoriënteerde taal op hoog niveau en ontworpen om de Ethereum Virtual Machine (EVM) en programmeeralgoritme zoals C ++, Python en JavaScript te targeten. Het is statisch getypeerd, ondersteunt inheritances, bibliotheken en complexe door de gebruiker gedefinieerde typen onder andere functies. Om contracten voor stemmen, crowdfunding, blinde veilingen, multi-signature wallets, etc. te creëren. Het is een contractgerichte taal die wordt gebruikt om slimme contracten te maken in Ethereum blockchain. Smart contracteert computerprogramma's die door zichzelf worden uitgevoerd wanneer aan bepaalde vooraf geconfigureerde voorwaarden is voldaan.

JSON-RPC

JSON-RPC is een zeer eenvoudig en extern procedure-oproepprotocol gecodeerd in JSON. Hiermee kunnen meldingen en voor meerdere oproepen naar de server worden verzonden die buiten de normale volgorde kunnen worden beantwoord. Het wordt sceptisch getransporteerd omdat de ideeën kunnen worden gebruikt binnen een vergelijkbare procedure, via bijlagen, via HTTP of in verschillende berichtensituaties. In JSON-RPC moeten gegevenstypen en opdrachten in Blockchain-technologieën worden gedefinieerd.

Visual Studio-code

Visual Studio Code is een broncode-editor en gebaseerd op Electron, een raamwerk dat wordt gebruikt om Node.js-toepassingen te implementeren. Het bevat ondersteuning voor foutopsporing, ingebouwde Git-controle, syntax highlighting, intelligente code-aanvulling, fragmenten en code refactoring.

Mongo DB

MongoDB werd hoofdzakelijk ontworpen in de Mid-2000s om de databases uit te breiden. Het is een document-georiënteerd model geclassificeerd onder de NoSQL-database waarmee de gegevens automatisch op verschillende servers kunnen worden gesplitst. Elke database in MongoDB bevat verzamelingen. Deze collecties bevatten op hun beurt documenten. De grootte en inhoud van documenten kunnen van elkaar verschillen. In tegenstelling tot relationele databases is het niet nodig om het schema vooraf te definiëren. Gegevensmodellen die beschikbaar zijn binnen de MongoDB, maken de opslag van complexe structuren, hiërarchische relaties en arrays in blockchaintechnologie mogelijk.

TestRPC

Het is een op Node.js gebaseerde klant van Ethereum voor testen, verbeteren en gebruikt ethereumJS voor het reproduceren van volledig klantgedrag en het aanzienlijk sneller maken van Ethereum-toepassingen. Het bevat bovendien alle bekende RPC-capaciteiten en -evenementen en kan deterministisch worden uitgevoerd om vooruitgang een koud kunstje te maken.

Ganache-cli

Ganache cli, een deel van de Truffle-suite van Ethereum-geavanceerde apparaten, is de orderregel van Ganache, je eigen blockchain voor de ontwikkeling van Ethereum. Ganache Cli gebruikt ethereumjs om volledig klantgedrag na te bootsen en het maken van Ethereum-toepassingen sneller, minder veeleisend en veiliger te maken. Het bevat bovendien alle bekende RPC-functies en functies en kan deterministisch worden uitgevoerd om verbeteringen een fluitje van een cent te maken.

 • Transacties worden onmiddellijk "gedolven".
 • Geen transactiekosten.
 • Accounts kunnen worden gerecycled, gereset en geïnstantieerd met een vaste hoeveelheid Ether.
 • De gasprijs en mijnsnelheid kunnen worden aangepast.
 • Een handige GUI geeft u een overzicht van uw testketengebeurtenissen.

Truffle

Truffle is een ontwikkelomgeving, testraamwerk en asset pipeline voor Ethereum. Het heeft tot doel het leven als een ontwikkelaar van Ethereum gemakkelijker te maken, wat werd gebruikt bij de implementatie van een blockchain. Er zijn een aantal hoofdkwaliteiten van truffel die hieronder worden vermeld:

 • Ingebouwde slimme contractcompilatie, koppeling, implementatie en binair beheer.
 • Geautomatiseerde contracttests voor een snelle ontwikkeling.
 • Scriptable implementatie en migraties kader.
 • Netwerkbeheer voor gebruik op veel openbare en privé-netwerken.
 • Toegang tot honderden externe pakketten.
 • Interactieve console voor directe contractcommunicatie.
 • Gebouwd voor snelheid
 • Externe scriptrunner die scripts in een Truffle-omgeving uitvoert

NPM

Het is een op Node.js gebaseerde klant van Ethereum voor testen, verbeteren en gebruikt ethereumJS voor het reproduceren van volledig klantgedrag en het aanzienlijk sneller maken van Ethereum-toepassingen. Het bevat bovendien alle bekende RPC-capaciteiten en -evenementen en kan deterministisch worden uitgevoerd om vooruitgang een koud kunstje te maken.

Node.js

Node.js is een open-bronserveromgeving die op meerdere platforms kan worden uitgevoerd, zoals Mac OS, Windows, Linux, Unix. Het wordt wereldwijd veel gebruikt om I / O-intensieve webtoepassingen te ontwikkelen, zoals sites voor videostreaming, toepassingen met één pagina, data-intensieve real-time toepassingen, op JSON API gebaseerde applicaties, enz. Door blockchain-softwareontwikkelingsbedrijf. Het is een zeer krachtig op JavaScript gebaseerd framework dat is gebouwd op de JavaScript V8 Engine van Chrome. Het maakt gebruik van asynchrone programmering. Tijdens het aanvragen van een bestand stuurt het bijvoorbeeld de taak naar het computerbestandssysteem. In tegenstelling tot PHP of ASP, wacht het niet totdat het bestandssysteem het bestand opent en leest. Het is eerder klaar om het volgende verzoek te behandelen. Zodra het bestandssysteem is geopend en het bestand leest, retourneert de server de inhoud naar de client. Node.js elimineert dus de wachttijd.

Het lijdt geen twijfel dat blockchain de laatste jaren meer een gehypte technologie is, we moeten op sommige van zijn domeinen letten. Sommige problemen zijn al verbeterd, samen met nieuwe technieken die zich aan de toepassingskant ontwikkelen en die steeds volwassener en stabieler worden. De overheid moet overeenkomstige wetten voor deze technologie opstellen en het bedrijf moet klaar zijn om blockchain-technologieën te omarmen, zodat voorkomen wordt dat het te veel invloed heeft op het huidige systeem. iFour Technolab Private Limited beschikt over hoog opgeleide medewerkers om aangepaste blockchain-applicaties voor klantomgevingen te ontwikkelen en in te zetten.

Work with us

Well do everything we can to make our next best project!

Our Insights

Check out our most recent blogs

An in-depth guide on Angular Dependency Providers
An in-depth guide on Angular Dependency Providers

What is Angular? Angular is a frontend development framework used for building single-page client applications using HTML and Typescript. It is written in Typescript. What...

A simple guide on AOT Compilation in Angular
A simple guide on AOT Compilation in Angular

What is a Compiler? A compiler is nothing but a part of code that converts one programming language to another. If we talk about some simple programming languages like C, C++,...

Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular
Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular

What is binding in Angular? Binding in angular apps is the automatic synchronization of data within the model and view components. You can use data binding to define things...

Our Partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Work With Us

Well do everything we can to make our next best project!