Technologies

VSTO Add In
Ontwikkeling Diensten

Image
Technologies

VSTO Add In Ontwikkeling Diensten

Image

In deze wereld van technologie is het Office-platform op dit moment niet alleen rijk aan functies, maar ook gemakkelijk schaalbaar als een platform. Vanwege de bedrijfsbehoeften die Microsoft Office vervult, moeten ontwikkelaars tegenwoordig alle functionaliteiten in de systemen blootleggen om een rijke ervaring met Office te hebben. Office-invoegtoepassingen worden gebruikt voor uitbreiding van functies en wijziging van kantoorclients, bijvoorbeeld Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Office 365. Microsoft ondersteunt het wijzigen van bestaande functies en het maken van nieuwe functies met behulp van beschikbare hulpmiddelen en API's voor VSTO-ontwikkelaars voor add-ins.

Er zijn verschillende soorten Office-invoegtoepassingen zoals (1) functionaliteitsextensie in PowerPoint, Excel en Word (2) Maken van nieuw object in PowerPoint en Excel (3) Uitbreiding van functies in outlook-invoegtoepassingen, enzovoort.

Er zijn voornamelijk twee technologieën voor het ontwikkelen van Office-invoegtoepassingen

 • 1) Ontwikkel de invoegtoepassing met behulp van de JavaScript-API van Office
 • 2) Ontwikkel de invoegtoepassing met behulp van Visual Studio Tools voor Office (VSTO)

iFour Technolab maakt gebruik van de nieuwste technologieën om superieure systemen voor klanten te bouwen. Ons team is ervaren en heeft expertise in het gebruik van de nieuwste tools voor het leveren van de beste oplossingen in de markt. We gebruiken VSTO-invoegtoepassingen voor het ontwikkelen van de beste software voor clients.

VSTO is een verzameling ontwikkeltools die beschikbaar is in de vorm van een invoegtoepassing of extensie (projectsjablonen) en waarmee Office 2013 en latere versies van Office-toepassingen de invoegtoepassing kunnen hosten en hun functionaliteit kunnen weergeven via .NET Framework.

Met VSTO kunnen functionaliteit en gebruikersinterfaces van Office-applicaties in .Net-applicaties worden gebruikt en worden uitbreidingen voor Office-toepassingen in programmeertalen aangeboden.

iFour Technolab is een van de veelzijdige VSTO-ontwikkelaars in add-ins in Nederland met een ruime ervaring in het ontwikkelen van een breed scala aan oplossingen. Voor op VSTO gebaseerde kantoorontwikkeling gebruikt iFour de volgende sjablonen.

 • VSTO-invoegtoepassingen en
 • Aanpassingen op documentniveau

VSTO-invoegtoepassingen:

Welke functies door het bedrijf ook worden gemaakt in VSTO-invoegtoepassingen, worden beschikbaar gesteld aan de toepassing zelf, ongeacht de geopende documenten. Ons bedrijf bouwt oplossingen op zo'n manier dat de VSTO-invoegtoepassingen worden uitgevoerd op een moment waarop de bijbehorende toepassing wordt gestart, hoewel VSTO-invoegtoepassingen ook worden geladen nadat de toepassing al wordt uitgevoerd.

Het iFour-team gebruikt verschillende hulpmiddelen om VSTO-invoegtoepassingen te maken. In de systemen met de invoegtoepassing is er al een klasse gemaakt die automatisch de VSTO-invoegtoepassingen vertegenwoordigt. Deze klasse heeft gebeurtenissen en eigenschappen die kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot het objectmodel en wanneer de VSTO-invoegtoepassingen worden geladen en afgesloten, wordt code uitgevoerd in een project. In VSTO-invoegtoepassingen bij iFour zijn er veel Visual Studio-functies beschikbaar, bijvoorbeeld een interne debugger en Windows-formulieren.

Aanpassingen op documentniveau:

Aanpassingen op documentniveau door iFour hebben een assembly die is gekoppeld aan een enkele werkmap, sjabloon of document in Microsoft Office Excel of Microsoft Office Word. Telkens wanneer we het bijbehorende document openen, wordt de assembly geladen. Naast de functies die in aanpassingen zijn gemaakt, beschikbaar gemaakt wanneer het bijbehorende document is geopend. Vanwege de aanpassingen kan de toepassing geen bredere wijzigingen aanbrengen, bijvoorbeeld het weergeven van het linttabblad of een nieuw menu wanneer een document open is.

Met behulp van verschillende tools beschikbaar in Visual Studio maakt ons team aanpassingen op documentniveau. Het document dat is aangepast, wordt gehost als een ontwerpoppervlak in Visual Studio. Het maakt het mogelijk om het document te ontwerpen door de besturingselementen erop te slepen en neer te zetten. iFour Technolab gebruikt tal van functies die beschikbaar zijn in Visual Studio, zoals gegevensbinding via slepen en neerzetten, een geïntegreerde debugger en besturingselementen voor Windows-formulieren, wat resulteert in een robuuste en duurzame oplossing voor de klant.

As experienced VSTO add-in development companies in the Netherlands, iFour uses these services:

 • Als ervaren VSTO add-in ontwikkelingsbedrijven in Nederland, gebruikt iFour deze services:
 • VSTO add-in, extensie of plug-in ontwerp en ontwikkeling voor Microsoft Word
 • VSTO add-in, extensie of plug-in ontwerp en ontwikkeling voor Microsoft Outlook
 • VSTO add-in, extensie of plug-in ontwerp en ontwikkeling voor Microsoft Excel
 • VSTO add-in, extensie of plug-in ontwerp en ontwikkeling voor Microsoft Office 365
 • VSTO add-in, extensie of plug-in ontwerp en ontwikkeling voor Microsoft Office voor Mac
 • VSTO-invoegtoepassing, -extensie of -plug-insupport en -ondersteuning

Work with us

Well do everything we can to make our next best project!

Our Insights

Check out our most recent blogs

An in-depth guide on Angular Dependency Providers
An in-depth guide on Angular Dependency Providers

What is Angular? Angular is a frontend development framework used for building single-page client applications using HTML and Typescript. It is written in Typescript. What...

A simple guide on AOT Compilation in Angular
A simple guide on AOT Compilation in Angular

What is a Compiler? A compiler is nothing but a part of code that converts one programming language to another. If we talk about some simple programming languages like C, C++,...

Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular
Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular

What is binding in Angular? Binding in angular apps is the automatic synchronization of data within the model and view components. You can use data binding to define things...

Our Partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Work With Us

Well do everything we can to make our next best project!