Services

Aangepaste Blockchain
Software Ontwikkeling Diensten

banner-img
Services

Aangepaste Blockchain Software Ontwikkeling Diensten

De blockchain is een modewoord dat tegenwoordig in de IT-industrie populair is. Het is een geesteskind van een persoon genaamd Satoshi Nakamoto wiens identiteit nog steeds een mysterie is. Hoewel beide termen Cryptocurrency en Blockchain hand in hand gaan, is cryptocurrency een digitaal ruilmiddel dat coderingstechnieken gebruikt en Blockchain daarentegen kan worden bekeken met drie verschillende aspecten Business, Technical en Legal. Van de technische kant kan Blockchain worden beschouwd als een back-enddatabase met een gedistribueerd grootboek, zoals voor boekhouding. Aan de zakelijke kant is het een uitwisselingsnetwerk voor het overbrengen van waarde tussen peers en vanuit een juridisch oogpunt. Het is een mechanisme dat een transactie valideert. Vanwege de overvloed aan voordelen die Blockchain biedt, valt de hele wereld over zichzelf om deze technologie toe te passen. Enkele van de eminente functies van Blockchain omvatten.

Wij bouwen verschillende typen websites:

  • Anonimiteit - Identiteit van een persoon wordt niet onthuld.
  • Kosten - overheadkosten worden verlaagd.
  • Geen derde partij - Er is geen derde partij vereist om de transactie te bemiddelen.
  • Beveiliging - Transacties zijn zeer veilig.

iFour Technolab is een wereldwijde leverancier van IT-oplossingen die zich primair richt op opkomende en geavanceerde technologieën. De blockchain is zon technologie waarbij het bedrijf al vooruitgang boekt. Onze technische expertise in Blockchain heeft niets aan het roer gezet om onze klanten een uitstekende service te bieden. Wij zijn een van de weinige toonaangevende Aangepaste Blockchain ontwikkelings bedrijven in Nederland die beloven onze klanten Blockchain as a Service (BAAS) aan te bieden en hun waar voor hun geld te geven.

Momenteel werkt het bedrijf overwegend aan het Ethereum platform, een openbare blockchain.. Dit is echter een misvatting. Naast bankieren, heeft Blockchain zijn weg gevonden naar bankwezen, financiën, gezondheidszorg, toeleveringsketen, entertainment en diverse andere industrieën. Wij geloven dat Blockchain het potentieel heeft om de bestaande bedrijfsmodellen te transformeren en nieuwe vormen van bedrijven op een diepgaande manier uit te vinden. In ons streven om alle mogelijke toepassingen van Blockchain in verschillende sectoren te verkennen, werkt het iFour-team dag in dag uit onvermoeibaar. Met onze holistische en consistente aanpak zijn we er altijd in geslaagd onze klanten de beste IT-services te bieden, of het nu Blockchain is of een andere software-oplossing.

Momenteel werkt het bedrijf overwegend aan het Ethereum-platform, een openbare blockchain. Tot nu toe hebben we met succes Blockchain voor gezondheidszorg en financiën geïmplementeerd en onze tevreden klanten zijn het getuigenis. We geloven echt in het omzetten van ideeën in acties. Sommige van onze Blockchain-aanbiedingen omvatten.

Aangepaste Blockchain-mobiel en –software

Four is pionier in aangepaste blockchain-software en mobiele ontwikkeling met behulp van hoog opgeleide Blockchain en mobiele middelen die uw bedrijfsgroei versnellen.

Blockchain Consulting

We bieden een strategisch advies over de vraag of de Blockchain-technologie geschikt is voor een bepaald bedrijf. als dat het geval is, verzekeren we een vlotte implementatie van Blockchain.

Cryptocurrency (ICO)

De groei van de particuliere lancering van ICO is exponentieel geweest na een groot succes van Bitcoin. iFour Technolab biedt ICO-consulting- en implementatieservices waarbij prioriteit wordt gegeven aan de eisen van de klant met behulp van de beste technologische opties die beschikbaar zijn en hoog opgeleide Blockchain-resources.

DApp ontwikkeling

We bouwen krachtige, gedecentraliseerde applicaties met Blockchain-technologie. Deze applicaties hebben een bereik DAT veel verder gaan dan sociale noten, sociale netwerken, advertenties, cloud computing, Internet of Things, kunstmatige intelligentie.

Hyperledger-service

Door open source Blockchain zoals Hyperledger , aan te bieden, streven we naar een collaboratieve software-ontwikkelingsaanpak die transparantie, duurzaamheid, interoperabiliteit en veiligheid garandeert in verschillende zakelijke applicaties zoals financiën, bankieren, internet der dingen, productie en detailhandel, toeleveringsketen, enz.

Slimme contractontwikkeling

Slim contract speelt een belangrijke rol bij het ontsluiten van het potentieel van Blockchain. De technologie wordt nu gebruikt om veel toepassingen te ondersteunen, afgezien van digitale valuta. Ervaren ontwikkelaars van iFour Technolab helpen onze klanten door aan hun zakelijke behoeften te voldoen door middel van efficiënte, slimme contractontwikkeling.

The blockchain is expected to achieve a market value of approximately 2312 US billion dollars by 2020.Ginni Rometty has truly said that what the internet did for communications, Blockchain will do for trusted transactions.

Work with us

Well do everything we can to make our next best project!

Our Insights

Check out our most recent blogs

An in-depth guide on Angular Dependency Providers
An in-depth guide on Angular Dependency Providers

What is Angular? Angular is a frontend development framework used for building single-page client applications using HTML and Typescript. It is written in Typescript. What...

A simple guide on AOT Compilation in Angular
A simple guide on AOT Compilation in Angular

What is a Compiler? A compiler is nothing but a part of code that converts one programming language to another. If we talk about some simple programming languages like C, C++,...

Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular
Implement Attribute, Class, and Style binding in Angular

What is binding in Angular? Binding in angular apps is the automatic synchronization of data within the model and view components. You can use data binding to define things...

Our Partners

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Work With Us

Well do everything we can to make our next best project!