Software Toepassing Ontwikkeling Diensten

Toepassingen zijn het nieuwe gezicht van web- en mobiele betrokkenheid geworden, en applicatie-ontwikkeling levert nu een belangrijke bijdrage aan het concurrentievoordeel van een bedrijf en zorgt voor een exponentiële groei van het bedrijf. Toepassingen met IT-ondersteuning zijn 360 graden ondersteuningsvleugels voor bedrijven die helpen contact te leggen met klanten, leveranciers, zakelijke allianties en het publiek. Organisaties vandaag voor het adopteren van nieuwe technologieën die hun bedrijfsprocessen verbeteren en de kwaliteit verbeteren, de concurrentie voor blijven. Om de service-efficiëntie voortdurend te verbeteren, is een vereenvoudigde en betrouwbare oplossing vereist die de kosten verlaagt en bedrijfsprocessen optimaliseert om groei te stimuleren.

iFour Technolab, een vooraanstaand software applicatie ontwikkeling bedrijf in Nederland, helpt u uw bedrijf te laten groeien door de juiste technologie te kiezen die past bij uw budget en vereisten en onze technofunctionele mogelijkheden te gebruiken om end-to-end applicatie-ontwikkeling te bieden. Onze doelstellingen omvatten:

 • Technische uitmuntendheid met ons zeer deskundige interne team van IT-professionals met geavanceerde tools en technologieën in alle fasen van de levenscyclus van applicatie-ontwikkeling.
 • Veilige, betrouwbare, schaalbare en efficiënte oplossingen die passen bij uw bedrijf en omgeving.
 • Hogere en snellere realisatie van bedrijfswaarde door IT in lijn te brengen met uw bedrijfsprocessen en de oplossing op tijd te leveren.
 • Kostenoptimalisatie en verbeterde kwaliteit door gebruik te maken van opkomende technologietrends zoals SMAC-technologieën, open source-tools en automatisering.
 • Bedrijfs processen Transformatie door constante en continue verbeteringen en innovatie.

Met ervaring in grote industrieën en domeinen, ontwikkelen we oplossingen die voldoen aan de meest uitdagende IT-problemen. We streven naar oplossingen met lagere budgetten en hogere zakelijke verwachtingen. Naast het gebruik van technologieën, helpen we u gelijke tred te houden met nieuwe trends en business excellence te bereiken. We gaan verder dan de traditionele aanpak om de applicatie-ontwikkelingsdiensten te leveren en te voldoen aan de eisen van klanten met realtime aanpassingen en personalisatie. Wij bieden de vaardigheden die u nodig hebt wanneer u ze nodig hebt voor het beheer van uw systemen en enterprise-applicaties, waaronder Microsoft .Net, PHP, Mobile-frameworks en andere open-sourceplatforms enz.

We nemen een systematische klantgerichte aanpak om u te helpen de juiste toepassing voor u te bepalen.

 • Begrijp uw bedrijf en activiteiten
 • Systeemanalyse en vereiste verzameling
 • Technische, operationele en financiële haalbaarheid
 • MKB-beoordeling
 • Project planning
 • Applicatie ontwikkeling
 • Applicatietraining
 • Applicatieonderhoud en ondersteuning

Het iFour-team helpt u de time-to-market te versnellen door de ontwikkelingslevenscycli te verkorten en de voltooiing van het project te versnellen. Ons team van KMO's, technisch personeel en techno-commerciële experts bieden continue ondersteuning gedurende het hele project en helpen u hoogwaardige applicaties kosteneffectief uit te voeren. Door IT-systemen te verbeteren, maken onze aanbiedingen uw processen wendbaarder en efficiënter. We gebruiken automatisering om de workflowprocessen in te korten en zorgen voor continue verbeteringen door feedback, waardoor uw bedrijf groeit. Ons applicatieontwikkelteam helpt u het succes van het project te verbeteren.

Ons team heeft de trackrecord van het leveren van bedrijfsapplicaties over verschillende domeinen en diensten zoals olie- en gasindustrie, verzekeringen, bouw, detailhandel en reisindustrie. We bieden services voor verschillende platforms, zoals internet, desktop en mobiel (iOS, Android en Windows Mobile). We streven naar duurzame, wederzijdse winstaankondigingen met onze klanten en de nieuwste ontwikkelingen.

iFour levert duurzame en op maat gemaakte applicaties die aan uw functionele eisen voldoen en geeft u een probleemloze gebruikerservaring. Ons offshore software ontwikkel team biedt hoogwaardige, tijdige en kosteneffectieve aangepaste software-ontwikkelingsdiensten aan klanten wereldwijd. Vergroot uw zakelijke productiviteit en winstgevendheid met onze duurzame oplossingen voor softwaretoepassingen. Verbeter uw concurrentievoordeel door kosten te besparen, efficiënte operaties, geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en meer en continue ondersteuning met onze ontwikkeling van software-applicatie-outsourcing.

WORK WITH US

We'll do everything we can to make our next best project!

TOP